Keramiek en Kunst

 

Momenteel geef ik geen les meer en heb ik mij toegelegd op kunst en pottenbakken.

De keramiek die ik met liefde (en soms wat bloed, zweet en tranen) maak is te koop. Ik maak steengoed serviesgoed. Dat is hoog gestookte keramiek rond de 1230 graden. Het kan in de vaatwasser en in de magnetron. Sinds ook te koop via de webshop

Dat wat ik maak, is met zorg gemaakt en met veel oog voor vorm en fijn gebruik. Mijn missie is dat het echt voor altijd in je keukenkastje staat en goed gebruikt wordt! Of dat je het met liefde aan iemand geeft die er heel blij van gaat worden.

Zo nu staan de deuren van mijn atelier open en is de mini shop ook geopend. Hou mijn instagram in de gaten voor de updates. Leuk om je dan te zien!

Voel je vrij om contact op te nemen als je interesse hebt om keramiek van mijn hand te bekijken of een keer mijn atelier te bezoeken.

Heb je een winkel of een kleine of middelgrote zaak (horeca) en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken? Ik vind het namelijk leuk om in gesprek en vanuit gezamenlijke interesse toffe keramiek of servieslijn te ontwerpen en te maken voor je winkel of zaak. Heb ik je interesse gewekt, stuur dan een bericht en we hebben contact